• to homepage

Marcelle250Marcelle is al heel wat jaren actief in de muziek. Niet in de minste plaats omdat het thuis met de paplepel ingegoten werd: Haar moeder was zangeres en heeft met zanggroep "The Revells" een album opgenomen met medewerking van Rogier van Otterloo en Ruud Jacobs. Vader speelde niet onverdienstelijk gitaar en ukelele en tijdens verscheidene activiteiten werd er gezongen en muziek gemaakt.

Op 19-jarige leeftijd is zij begonnen in Den Haag bij de goedlopende band Marabunta, waarmee ze meteen op de bühne gezet werd. Daarna volgden er meerdere bands: de conservatorium band The Royal Funk Academy, de band De Helden van 06-11 (nu nog bekend als De Helden), Glance, Madhouse Partyband en Stoot!

 

Momenteel nog actief in meerdere bandjes, zoals De Heeren van Aemstelband, Earcandy Coverband en met regelmaat invalwerk bij Energy!, Flat Out en andere bands. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Als heel klein meisje was zij al fan van Abba en dat is door de jaren heen niet afgenomen. Dat zij nu eindelijk de muziek van haar idolen mag zingen, is een droom die waarheid wordt!09 mrt 2019
Spikerfestival
Boornbergum


20 mrt 2019
Optreden
Gemert


20 mrt 2019
ZijActief
Gemert


20 apr 2019
Disco Party
Heist


26 apr 2019
optie11 mei 2019
Songfestival theme
ntb


18 mei 2019
optie

SOS GOSSIP