• to homepage

Op 29 maart mochten wij voor de cliënten van Amstelkring Wijkzorg een optreden verzorgen. Een beetje spannend was dat wel, want de gemiddelde leeftijd lag wat hoger dan van de mensen die normaal een optreden van onze band bezoeken. Maar we hadden er zin in!

De zaal was in ieder geval enorm goed gevuld en de mensen leken er ook veel zin in te hebben.

Dat hebben we geweten! Vanaf het eerste moment zagen we blije gezichten en mensen die op hun stoel al lekker zaten mee te zingen. Aangezien er ook wat mensen slecht ter been waren, was niet iedereen in staat om op te staan en de dansvloer te betreden, maar al zittend kun je ook heel goed swingen, zo hebben wij gemerkt.

Mensen zongen de liedjes bijna woordelijk mee, er waren rijen die de armen in elkaar haakten en heen en weer gingen deinen. Toen wij met onze draadloze microfoons de zaal in liepen, werd onze Ellen meteen uitgenodigd voor een dansje door een charmante heer.

Soms is het applaus het grootste compliment, soms het enthousiasme waarop mensen zingen en dansen, maar soms kunnen complimenten uit een heel andere hoek komen..

Een meneer die graag met de zangeressen op de foto wilde, mensen die ontroerd waren vanwege de herkenbare liedjes, de complimenten die we tussendoor en naderhand mochten ontvangen, maar het allermooiste was toch deze: een dame van 99 (!!) die het betreurde dat ze niet meer in staat was om op de tafel te klimmen en te gaan dansen. (zie afbeelding hieronder!!!)

Heel veel dank aan het verzorgende personeel van Amstelkring Wijkzorg en aan de fantastische cliënten die er samen met ons een feest van hebben gemaakt! Fotoalbum


amstelring Facebook14 juni 2019
Batjes
Torhout


15 juni 2019
Croes Moeke
Sevenum


22 juni 2019
Optreden
Groenekan


23 juni 2019
Optie29 juni 2019
optie05 juli 2019
Optie07 juli 2019
Optreden
Kluisbergen (BE)


07 juli 2019
Bergem Bruist
Kluisbergen (BE)


10 juli 2019
Optie02 aug 2019
Festival
Brake (DE)

SOS GOSSIP