• to homepage


Het water loopt bij de meeste mensen in de mond als ze het woord ‘cacao’ horen of lezen. Nou, bij de SOS-bandleden ook! En aangezien het vanuit het hoge noorden naar Helmond best een stevig eindje rijden is, moest er natuurlijk ook flink wat proviand mee. Met onze buiken gevuld met zoetigheid, kwamen we gemotiveerd aan bij de Cacaofabriek. We mochten spelen op een 70-er jaren feest. Toen we aankwamen hoorden we al dat de kaarten voor bijna 80% uitverkocht waren en dat er nog heel wat werd verwacht van de kaartverkoop aan de deur.

Die verwachtingen waren absoluut niet overdreven, wat een geweldig en groot publiek was er! Stiekem waren er al een aantal bandleden de zaal in gegaan toen de DJ draaide. De sfeer was in ieder geval super goed!

En toen was het tijd voor ons om het podium te betreden. Vanaf de eerste noot zong iedereen bijna letterlijk mee! Wat een geweldig publiek. Er stonden veel échte Abba-fans in de zaal en dat maakt het feest voor ons extra bijzonder. Wat is het toch iedere keer weer een feest om met deze band de mensen blij te mogen maken.

En let wel, mensen, álles wordt live gespeeld. Er draaien geen extra tapes mee, we werken ons allemaal (overigens met heel veel liefde) in het zweet om geheel live de pure Abbasound te kunnen laten horen.

Helmond, we hebben van jullie genoten, jullie waren fantastisch! En nog een extra complimentje voor de Cacaofabriek, wat zijn we in de watten gelegd en wat zijn we goed verzorgd.. Wij komen heel graag nog eens terug!

Foto's loeren?02 aug 2019
Festival
Brake (DE)


22 aug 2019
optie15 sept 2019
Optreden
Belgie


21 sept 2019
optie22 sept 2019
Optie28 sept 2019
Optreden ntb
ntb


28 sept 2019
Optreden
Boven Pekela


29 sept 2019
Optie
Belgiƫ - NTB


04 okt 2019
Optie05 okt 2019
Optreden
Burdaard

SOS GOSSIP