• to homepage

Dat wij als ABBA-band heel erg veelzijdig zijn, is gisteren weer gebleken. We staan niet alleen op theaterpodia, op de leukste festivals, op dorps- en stadsfeesten, we maken ook een feestje van een verjaardag maar...ook van een receptie!

Gisteren nam de burgemeester van Haarlemmermeer, Theo Weterings, afscheid van de gemeente. Deze geliefde burgemeester verdiende natuurlijk een mooi afscheid en aangezien hij enórm fan is van Abba -oprecht een grote fan, hij zingt álles mee, zo werd ons verzekerd- was het voor de organisatie niet meer dan logisch dat er muziek van Abba gespeeld moest worden op zijn afscheidsreceptie.

Zo gezegd, zo gedaan. Voor ons ook een nieuwe ervaring, want zoiets hadden we nog niet eerder gedaan. Er waren heel veel mensen die hun burgemeester een handje wilde schudden en van plan waren daarna op huis aan te gaan. Het naar huis gaan lukte echter niet zo goed, ze vonden onze band zó leuk dat menigeen bleef hangen tot het eind van ons optreden.

In één van onze pauzes kwam er zelfs een vrouw naar ons toe en zij vroeg: "Hebben jullie nou alles geplaybackt?" Dit is een mooi compliment, het geeft aan dat we klinken net zo als Abba zelf! Uiteraard spelen wij altijd alles live!!! Iedereen die wij hebben gesproken heeft genoten van ons optreden en daardoor was het voor ons natuurlijk ook super. We hebben zelfs de burgemeester op het laatst kunnen uitnodigen voor een dansje!

Zo zie je maar weer, Abba is universeel, overal geliefd en populair bij jong en oud. Bedankt voor deze leuke avond, lieve mensen van Hoofddorp! En meneer Weterings: veel succes in uw nieuwe gemeente en graag komen wij in uw nieuwe betrekking ook een feestje muzikaal opluisteren!

Bekijk de foto's



02 aug 2019
Festival
Brake (DE)


22 aug 2019
optie



15 sept 2019
Optreden
Belgie


21 sept 2019
optie



22 sept 2019
Optie



28 sept 2019
Optreden ntb
ntb


28 sept 2019
Optreden
Boven Pekela


29 sept 2019
Optie
Belgiƫ - NTB


04 okt 2019
Optie



05 okt 2019
Optreden
Burdaard

SOS GOSSIP