• to homepage

vessem 10Na ons memorabele optreden in De Vliegh in Zuidlaren konden we allemaal een paar uurtjes slapen. De wekker ging namelijk al weer vroeg: tijd om naar Vessem in Noord-Brabant af te reizen!

Met aardig wat koffie en andere lekkernijen stapten we vol enthousiasme onze auto's weer in. In Vessem werden we hartelijk ontvangen door de organisatie. Er was genoeg te eten en te drinken, we werden super goed verzorgd.

Het was prachtig weer, dus we dachten wel even dat de opkomst wellicht minder zou zijn dan aanvankelijk gedacht werd. Mensen zouden misschien dan toch liever in het zonnetje zitten. Maar daar was niks van te merken, wat een opkomst en wat een enthousiasme! Abba-fans zijn gewoon top!

 

Van het begin af aan werd er weer meegezongen en meegedanst. Mocht er bij ons enige vermoeidheid aanwezig zijn geweest, dan waren we dat vanaf het eerste moment vergeten. Het was een geweldige zondagmiddag en we hopen dat het publiek net zo heeft genoten van ons als wij van hen!

Nogmaals veel dank aan de enthousiaste organisatie en hopelijk tot snel in Brabant! Binnenkort zijn we wederom niet ver van Eindhoven en spelen we in 't Perron in Heeze.

Fotoalbum

Mocht je erbij geweest zijn en nog mooie foto's hebben, stuur ze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.14 juni 2019
Batjes
Torhout


15 juni 2019
Croes Moeke
Sevenum


22 juni 2019
Optreden
Groenekan


23 juni 2019
Optie29 juni 2019
optie05 juli 2019
Optie07 juli 2019
Optreden
Kluisbergen (BE)


07 juli 2019
Bergem Bruist
Kluisbergen (BE)


10 juli 2019
Optie02 aug 2019
Festival
Brake (DE)

SOS GOSSIP