• to homepage

Na het enorme succes een paar jaar geleden tijdens de muzieknacht van Zuidlaren mochten wij op zaterdag 01 april 2017 wederom de welbekende ABBA klanken laten horen in Café De Vliegh met als extra feestelijk tintje de viering van het 20 jarig jubileum van Ribca Hulst (uitbaatster café de vliegh).

Ribca wilde een lekkere swingband om dit te vieren. Of dat gelukt is? Nou en of, haar wens is meer dan in vervulling gegaan. Een lekker vol café met veel gezelligheid en een feest der herkenning.  Alle voetjes gingen van de vloer en de ABBA klassiekers werden luidkeels meegezongen.

Café de Vliegh heeft een geweldige avond beleefd met S.O.S. dat doorging tot in de late uurtjes en wij hebben hier wederom van genoten.

Ribca heeft inmiddels enorm veel positieve reacties van haar gasten gehad en aangegeven ons graag terug te willen zien voor een 'encore'. Wanneer dat plaats zal vinden, staat nog niet vast, maar dat we weer naar Zuidlaren komen is een belofte waar je ons aan mag houden. Houd vooral deze site en onze Facebookpagina in de gaten. Je bent dan als eerste op de hoogte van al het SOS nieuws!

Fotoalbum 'De Vliegh'09 mrt 2019
Spikerfestival
Boornbergum


20 mrt 2019
Optreden
Gemert


20 mrt 2019
ZijActief
Gemert


20 apr 2019
Disco Party
Heist


26 apr 2019
optie11 mei 2019
Songfestival theme
ntb


18 mei 2019
optie

SOS GOSSIP