• to homepage

Het was al weer de 4e keer dat we in Café Groothuis in Emmen een feestje mochten bouwen. En wat een feest is dat geworden zeg! Doordat we bijna ieder jaar in Groothuis staan, zien we nu zelfs ook heel veel bekende gezichten en je kunt wel zeggen dat we in Emmen inmiddels een heuse fanbase opgebouwd hebben.

Dit trouwe en super enthousiaste publiek heeft dan ook niet veel aanmoediging nodig om vanaf de eerste maten plankgas mee te zingen en dansen op de aanstekelijke klanken van de ABBA-sound! Iedereen had kennelijk zin in een party en wilde het jaar 2016 in stijl en knallend uitzwaaien.

Op zo'n eindejaarsfeest ontkomen we er natuurlijk niet aan om 'Happy New Year' weer eens te spelen. De menigte liet ons uiteraard niet van het podium gaan, zonder dit ultieme eindejaarsnummer gehoord te hebben. Aangezien we dit nummer lang niet altijd spelen, hebben we de schreeuwende menigte natuurlijk met liefde op hun wenken bediend.

Inmiddels beschouwen we Café Groothuis al als onze stamkroeg, nu we er bijna ieder jaar staan.

Andersom wordt SOS ABBAcoverband door de gasten en medewerkers van Groothuis wellicht zelfs beschouwd als hun huisband. De roep om meer is dan ook niet aan dovemans oren gericht. De kans is zeer wel aanwezig dat we in 2017 ons 1e lustrum in Groothuis zullen vieren, maar daarover wellicht binnenkort meer.

De mensen uit Drenthe en ver daarbuiten die niet zo lang kunnen wachten, kunnen we ook gerust stellen...
...Nog voor de zomervakantie wordt er een mooi festival, niet ver van Emmen, georganiseerd waarvoor SOS ABBAcoverband op hun shortlist staat. Zeker is het nog niet, maar zodra daar meer over bekend is, zullen we jullie dat nieuws zeker niet onthouden.

Rest ons alleen nog al ons publiek, de mensen van Groothuis en alle mensen waarvoor we in 2016 gespeeld hebben in Nederland, België en Duitsland, een fantastisch mooi, gezond, liefdevol en muzikaal 2017 toe te wensen. Zonder jullie geen SOS ABBAcoverband. We hopen jullie in het nieuwe jaar allemaal weer te mogen begroeten.

'Like' onze Facebook pagina en je blijft op de hoogte!

Bekijk het fotoalbum van dit optreden

groothuis2016 019

02 aug 2019