• to homepage

LeadZangMet SOS ABBAcoverband haalt u een topact in huis. Serieuze muzikanten die hun vak verstaan en stuk voor stuk hun sporen hebben verdiend in de wereld van coverbands. Muziek die staat als een huis en een repertoire dat niet alleen bij de 'oudere jongeren' oude tijden doet herleven. Tijdens onze optredens blijkt keer op keer op keer dat ook latere generaties ABBA van A tot Z kunnen meezingen en uit hun dak gaan!

 

Hoezo muziek uit de oude doos? Over de hele wereld zijn er in de afgelopen jaren ABBA tribute bands opgestaan. Uiteraard lang niet allemaal zo goed als SOS ABBAcoverband, maar wel hèt bewijs dat de muziek van ABBA weer helemaal springlevend is.

Naast het inmiddels levendige tribute-circuit is ook het wereldwijde succes van Mamma Mia de musical en de gelijknamige film met Meryl Streep en Pierce Brosnan in de hoofdrollen, de bevestiging dat de muziek van ABBA bij een groot publiek een wederopstanding beleeft.

Boekt u SOS ABBAcoverband, dan bent u verzekerd van een geweldige avond live muziek en een zaal vol dansgek en enthousiast publiek. Zalen in Nederland, België en Noorwegen gingen u al voor. Duitsland en Frankrijk zullen spoedig volgen.

Wacht dus niet langer en BOEK ONS NU voor een avond ouderwets gezellige disco op uw podium.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.


20 dec 2018
X-mas party!!!
besloten feest


23 dec 2018
Het Glazen Huis
Hindeloopen


28 dec 2018
Groothuis Emmen
Café Groothuis- Emmen


01 jan 2019
optie
Lichtenvoorde


09 feb 2019
Forum Sittard
Sittard


16 feb 2019
Optreden
Mill


09 mrt 2019
Spikerfestival
Boornbergum

SOS GOSSIP